Şehitlerimize olan hassasiyet Zeytin Dalı hareketi ile bir kat daha artarken, tüm Türkiye'de desteklerde çığ gibi büyüyor. Dükkanının bir günlük gelirini bağış edenlerden, üretimini askerlerimize gönderenlere kadar herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Bu desteklere Karabüklü bir taksici esnafımızda kendisine göre katkı vermeye karar verdi. Karabük Terminal taksi esnafı Ferhat Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile, şehit çocuklarını ücretsiz taşımaya karar verdi.

Ferhat Yıldırım, sosyal medya hesabında şehit aileleri için "Şehit çocukları ücretsiz bu taksiye binebilir." diyerek telefon numarısını ve çalıştığı durağı paylaştı. Yıldırım'ın  bu davranışı Karabük halkı tarafından yoğun destek gördü. 

'BABALARI TARAFINDAN ÜCRETLERİ ÖDENMİŞTİR'

Şehit ailelerinin taksi ücretini babaları tarafından ödendiğini belirten Ferhat Yıldırım, vatanı ve milleti için, tereddüt dahi etmeden ölmeyi göze alan  Şehitlerimizin ailelerini yalnız bırakmamız gerektiğini ve birlik beraberliğimizin ne kadar  önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmış oldu.

'HEPİMİZE ÖRNEK BİR DAVRANIŞ MODELİ OLDU'

Ülkemizin geçmiş olduğu bu zor günlerde birlik ve beraberliğin önemini bizlere bir kez daha hatırlatan Yıldırım, şahsının nezdinde bir kez daha Karabük halkına helal olsun dedirtti. Geçtiğimiz günlerde Şehid Ömer Bilal Akpınar'a vefasıyla gündeme gelen Karabük halkı, ne kadar vefakar kent insanlarına sahip olduğunu bir kez daha Türkiye'ye ve Dünya'ya hatırlatmış oldu.