Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu İşkur ve Sgk İl Müdürlükleri bina açılışı için geldiği Karabük'te gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide düzenlenen törende yaptığı konuşmada karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Sarıeroğlu; "Sizlerle birlikte olmak, böylesine güzel bir karşılamayla hem içlerimizin hem emeklilerimizin bir arada olduğu şehit ailelerimizin bulunduğu bir heyetle karşılamaktan dolayı da gerçekten onur duydum." dedi.  

Jülide Sarıeroğu; "Güzel bir açılış için bir aradayız. Çalışma hayatımız açısından, iş gücü piyasalarımız açısından, ülkemiz açısından temel konularla alakalı tüm hanelerimizi ilgilendiren, nüfusumuzun yüzde 90’ ını kapsamına alan, diğer taraftan aş, ekmek, iş anlamına gelen İşkur’un ve Sosyal Güvenlik Kurumlarımız, sekiz aydır hizmetlerine başlatmıştı. Yeni hizmet binalarımızla Karabük’teki tüm toplum kesimlerimizin, emeklilerimizin, işçilerimizin, memurlarımızın, çiftçilerimizin hizmetine sunacağız." dedi.

Sarıeroğlu konuşmasının devamında; "Çok önemli günlerden geçiyoruz. Çok tarihi süreçte yaşıyoruz. Türkiye o k yatırımlarımızı geçirmiş  olduğumuz, 16 yıldır değişim dönüşüm sürecinde ortaya koyduğumuz başarı hikayelerini yazmaya devam ediyoruz. Yolumuza durmadan yorulmadan kararlı adımlarla, istikrarlı politikalarla, ortaya koyduğumuz irademizle birlikte,  inşallah milletimizden aldığımız destekle devam ediyoruz. Hizmetlerimizi artırarak 16 yıldır gerçekten hayatın her alanında ülkemizin dört bir köşesinde 81 ilimizin her bir alanına yatırım yaparak, modern projelerle ülkemizi buluşturarak, 16 yıllık serüveni başarıyla tamamladık." dedi. 

Bakan Sarıeroğlu konuşması sırasında Karabük'ün Şehidine sahip çıktığı kent meydanındaki cenaze merasimine değinerek, tüm ülkenin bunu konuştuğunu ve  açılışı yapılan SGK İl Müdürlüğü'nün adını Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar olmasına karar verdiklerini söyledi.