Geçtiğimiz 21 Ocak’ta KARDEMİR’e 24.00 – 08.00 vardiyası için işçi götüren Şükrü Parlakçı idaresindeki 78 S 0293 plakalı servis otobüsü, Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde rampa aşağı inerken freni boşalması sonrası kontrolden çıkarak Mustafa Sarı’ya ait evin garaj kısmına ve garajdaki 78 EA 159 plakalı otomobile çarpmıştı. Meydana gelen kazada servis şoförü Şükrü Parlakçı ile işçilerden Saffet Toğlu, Osman Özdemir ve Yasin Çelikkafa hayatını kaybetmişti.

Kazada ağır yaralanan ve 1 aydır Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımda tedavi gören işçi İsmet Küçükzoroğlu verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Merhum için KARDEMİR Haddehane Meydanında tören düzenlendi. Törene Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, KARDEMİR AŞ. yönetimi, kurum müdürleri, Çelik-İş Sendikası Temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işçiler ve vefat eden işçinin yakınları katıldı. Cenaze namazı sonrasında Deretarla Selimiye Camiine getirilerek ve burada kılınan cenaze namazının ardından, Kapullu Küpler mezarlığına defnedildi.