Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 9 yıldır devam eden Gezici Başkanlık Uygulamasından sonra şimdide esnafların ayağına giderek esnaflarla sohbet ediyor.

Yeşil Mahalle Taşkent Caddesindeki esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Vergili, esnafların şikayetlerini ve isteklerini dinleyerek not aldırdı.

Başkan Vergili; "Belirli zaman dilimlerinde vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya gelerek hasbıhal ediyoruz, ne eksiğimiz var, yapabileceğimiz şeyler neler onları görmeye gayret gösteriyoruz. Karşılıklı o k gönül dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştirmeye çalışıyoruz. Esnaf arkadaşlarımızın yanında o k, onların görüş ve önerilerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın neye ihtiyacı var ise biz o noktada en iyisini yapma konusunda gecemizi gündüzümüze katıyoruz.

Bizim en büyük gayretimiz vatandaşlarla iç içe olmak bu da bizi mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın bizim yaptığımız hizmetlerden memnuniyet duyması, bizim şevkimizi daha da arttırıyor. Fırsat buldukça merkezdeki ve mahallelerimizdeki esnaf arkadaşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>