4. kez İl Şampiyonu olan Kanuni Ortaokulu Futsal Takımı Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’i ziyaret etti.

Okul Müdürü İbrahim Sezer spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’e teşekkür ederken takımın üst üste 4. Şampiyonluğa ulaşmasından duyduğu mutluluğu kendileri ile paylaşmak istediklerini söyledi.

Ziyaretten ve gençlerin başarılarından büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Ürkmezer; "Gençlerimizin, çocuklarımızın hatta tüm vatandaşlarımızın spora yönelmeleri için mücadele ediyoruz. Gençlerimiz üst üste 4. kez şampiyon olmalarından ve ilçemizi başarı ile temsil etmelerinden dolayı kutluyorum. Kaymakamlık ve Belediye o k geleceğimiz olan çocuklarımızı sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için çeşitli etkinliklerle spora teşvik ediyoruz. Bu kapsamda Safranbolu’muzda devletimizin katkıları ile bir Gençlik Merkezi yapımının da sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Evlatlarımıza bölge elemelerde de başarıları diliyorum” diye konuştu.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, ziyaretin ardından genç sporcu sporun yanı sıra bol bol okumalarını da tavsiye ederken, kitap hediye etti.