Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 9 yıldır devam eden Gezici Başkanlık Uygulamasından sonra şimdide esnafların ayağına giderek esnaflarla sohbet ediyor.

Başkan Vergili, 100. Yıl Mahallesindeki esnafların bir kısmını ziyaret etti. Esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, esnafların şikayetlerini ve isteklerini dinleyerek not aldırdı.

Karabük'ün ekonomisini güçlendirmek adına esnafın her zaman yanında olduklarını kaydeden Vergili; “Güçlü Karabük'ün yolu, güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, esnafımıza her zaman destek oluyoruz" dedi.

Yerel yönetim anlayışlarının temelinde ortak akıl olgusunun önemine de değinen Vergili; “Göreve geldiğimiz günden itibaren Karabük'ümüzü vatandaşlarımızla birlikte yönetme düşüncemizi öncelikli hizmet politikamız o k belirledik. Şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir bir hale gelmesini hep birlikte gerçekleştireceğiz. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsurlardan birisi ise esnafımızdır. Fırsat buldukça merkezdeki ve mahallelerimizdeki esnaf arkadaşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>