Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük’ün Ankara Caddesinde bir dizi esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretler sırasında esnaflar ile sohbet etti.

Öte yandan kaldırımdaki bir boyacıya ayakkabılarını boyatan Şahin, hem nostalji yaptı hem de vatandaşın derdini dinledi.

ÖZEL SEKTÖRÜN İSTİHDAM TALEPLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin çoğu zaman olduğu gibi kendisinden iş talebinde bulunan birçok vatandaş gibi, boyacı vatandaşa da İşkur’da bulunan eleman taleplerini göstererek, “sürekli devlete işe girmeye çalışma yerine özel sektörün taleplerini değerlendirin. Bakın şu anda Karabük İş Kur Müdürlüğü’nde 300 den fazla eleman talebi var. Ekonominin lokomotifi özel sektörümüz çalışan arıyor ama bulamıyor. Herkes devlete girmeye çalışır ise özel sektördeki işyerlerimiz ne yapacak.” diyerek iş arayan İş Kur müdürlüğünü adres gösterdi.

Uzunca bir süredir Karabük çalışma hayatının nabzını tutmaya çalışan Şahin’ün İş Kur müdürlüğünden sürekli veri ve talepleri a k değerlendirmede bulunduğu öğrenildi.

28 ŞUBAT MAĞDURLARINI UNUTMADI

Karabük Milletvekili Şahin gezisi sonrası Kares AVM de Ak Parti Karabük teşkilatı tarafından hazırlanan 28 Şubat mağdurları ile ilgili sergiyi de gezdi.