Karabük 1. Amatör Ligde mücadelesini sürdüren Safranbolu Belediye Spor, galibiyet serisini devam ettirdi. Karılaşmayı baştan sona üstün götüren Safranbolu, karşılaşmanın ikinci yarısına bulduğu gollerle sahadan galip ayrıldı. Karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Teknik Direktör İsmail Özcan, takımın BAL Ligine hazır olduğunu söyledi.
Bu yıl ligin başlangıcından itibaren inançlarını yitirmeden her karşılaşmaya final havasında hazırlandıklarını kaydeden Özcan; “Oyuncularım ligin başından itibaren finalleri beklediklerini ve BAL ligine hazır olduklarını gerek antrenmanlarda gerekse karşılaşmalarda gösterdiler. Bu nedenle karşılaşmaların neredeyse hepsinde hırsla ancak fair-play ruhu içerisinde mücadele ettiler. Kalan iki haftada da aynı kazanma hırsı ile sahaya çıkacağız” dedi.

 

‘TARAFTARI DESTEĞE BEKLİYORUM’
Kendilerinden desteklerini esirgemeyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ve Kulüp Başkanı Mehmet Koca’ya teşekkür eden Özcan, “tüm Safranbolu halkını takımımıza desteğe bekliyorum” diye konuştu.
Takım 21. hafta mücadelesinde saat 15.30’da Safranbolu Belediye Stadyumu’nda Esnafspor’u ağırlayacak.