Kardemir’in 2017 yılındaki faaliyetleri nedeni ile geçtiğimiz günlerde 252 milyon lira kar açıklarken Kardemir çalışanlarında Acaba kar ikramiyesi verilir mi? Beklentisi oluşmuştu.

Çalışanlarda oluşan beklenti haber sitemizde dahil yayın organlarında yer almasının ardından Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, “hem çalışanlarımızı hem beni sevindirir” demişti.

Derin haber o k görüştüğümüz Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Güleç konuyu ilk yönetim kurulunda gündeme getireceğini söylemişti. Yine Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yolbulan soğuk bakmadığını ancak bu konunun yönetim kurulunda görüşülmesi gerektiğini söylemişti. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz ise bu konunun yönetim kurulunda görüşülmesi gerektiğini, olumlu ya da olumsuz bir açıklama yapmak istemediğini belirtmişti.

Edindiğimiz bilgiler doğru ise Kardemir çalışanlarının Kar ikramiyesi beklentisine Genel Müdür Ercüment Ünal soğuk bakarak yönetime olumsuz düşünce beyan ettiği şeklinde.

Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin ise konu ile uzaktan yakından hiç ilgilenmediği, sadece Sendika Karabük Şubesi’nin Kardemir yetkilileri ve bir yönetim kurulu üyesi ile görüştüğü ancak yeşil ışık alamadığı gelen bilgiler arasında.

Kardemir’in yarın yapılacak mali genel kurulu öncesi Kardemir Yönetim Kurulu şu saatlerde toplantı halinde. Çalışanların gözü ise çıkacak kararda.