Karabük Ticaret ve Sanayi Odası çekişme ile geçen seçimlerin ardından yeni meclis üyelerini seçti. Yeni seçilen meclis üyeleri ilk toplantısında aralarından Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerini seçecek.

Mehmet Mescier'in Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni başkanı olması beklenirken işte guruplarından seçilen meclis üyeleri;

1.Gurup Kamil Ünal, Levent Biçer (38 er oy)
2. Gurup Mehmet Mescier, Fatih Ustaoğlu (16 şar oy)
3. Gurup Hüseyin Yalçın emre Akyüz (41 er oy)
4. Erhan Eren 78 oy, Adnan Çebi 77 oy, Salih Yılmaz 75 Oy
5. Osman sürmen, Erol Karadeniz ( 105 er oy)
6. Mehmet Yeşiloğu, Aydın Derebaşı ((21 er oy)
7. Sezgin dıravacı 14 oy, hakan şentürk 9 oy
8. Ahmet coşar 42 oy, savaş şenay 40 oy
9. Seyfettin başkaya, nurhan barışkan murat sönmez (38 er oy)
10. Yaver Aydın Muhammet Aydın (20 şer oy)

SEÇİMDEN İLGİNÇ NOTLAR

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis seçimlerinde inşaatçıların bulunduğu 4. guruptan seçilecek 3 tane meclis üyesi için 3 ayrı liste yarıştı. Adnan Çebi'nin listesinden sadece kendisi seçilirken, Murat Özodabaş ve Boylam Elektrik ten Yılmaz Ersöz seçilemedi. Yine aynı gurupta Yılmaz İnşaat Salih Yılmaz ın listesinde, Salih Yılmaz 75 Erhan Eren 78 oyla meclise girerken, Halil Aydın 51 oyda kaldı.

1. gurupta mevcut başkan Tuncay Özcan ın bulunduğu liste 27 oyda kalırken, Levent Biçer ve Kamil Ünal'ın listesi 38 Oy aldı. Bu sonuçla mevcut başkan Tuncay Özcan yeni dönemde Karabük TSO da yer almayacak.

10. gurupta Fatih Karaaslan'ın listesi ile Muhammet Aydın'ın listesi yarıştı. Fatih Karaaslan'ın listesi 11 oyda kalırken, Muhammet Aydın ve Yaver Aydın 20 şer oy a k meclise girdiler.

8. gurupta oylar birbirine çok yakın çıktı. Koyunlu Mobilya ve Şenay Mobilya'nın listesine karşılık Coşar Mobilya ve Yıldızlar Mobilya'nın listeleri yarıştı. Her iki listeden birer kişi girdi. 42 oy alan Ahmet Coşar ve 40 oy alan Savaş Şenay Karabük TSO meclisine girdiler. Yıldız 39 oy, koyunluya 36 oy çıktı.

6. gurupta, Mehmet Yeşiloğlu'nun listesi ile sevde al tekstilin listesi yarıştı. Mehmet Yeşiloğlu ve Yılmaz Perde Aydın Derebaşı'nın olduğu liste fark atarak 21 oy ile meclise girdi.

5. gurupta Osman Sürmen'in listesi ile Mermer Un'un listesi yarıştı. Osman Sürmen ve Şeker'a gıda Erol Karadeniz 105 er oyla seçilirken diğer listeye 49 oy çıktı.

Öte yandan 2. gurup, 3. gurup, 7. gurup ve 9. gurup tek liste halinde girerek adaylar meclise seçildiler. Tek listeli girilen 7. gurupta ise 2. sıradaki Sezgin Dıravacı'ya 14 oy çıkarken, 1. sıradaki Hakan Şentürk'e 9 oy çıktı. Yenedk listesindeki iki isim ise 11 er oy aldılar.

MECLİS'TE CİDDİ DEĞİŞİKLİKLER

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası eski meclisinde Meclis Başkanı olan Timurçin Saylar aday olmayarak, Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan aday olup seçilemeyerek yeni dönemde mecliste olmayacaklar.

Eski meclis yönetiminde olan Selçuk Ergin, Salim Özer, Vural Çelik, Murat Çakır, Ertuğrul Gazi Yıldız, ikram Yaman, Mehmet Ali İncebacak, Ömer Yeğin, Murat Namal, Fatih Karaslan ve ilyas Özçelik'te yeni dönemde mecliste yer almayacaklar.