Ak Parti’nin özellikle gençlere hitap edebilecek, genç ve dinamik aday adayı Sertaş Karakaş müracaatını yaptı.

Parti’nin Yenice İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken istifa eden Karakaş, iş hayatındaki başarılarının yanı sıra, hayırseverliği, girişkenliği ve dinamikliği ile dikkat çekiyor.

Karabük Üniversitesi’nde eğitim gören 50 binin üzerindeki genç ve liseyi bitirmek üzere olan ya da yeni bitirmiş oy kullanacak onbinlerce genç göz önüne alındığında Sertaş Karakaş’ın aday adaylığı göz dolduruyor.

AK Parti Yenice İlçe teşkilatı başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Sertaş Karakaş, 24 Haziran’da yapılacak Genel seçimler için yoğun bir kalabalık eşliğinde AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adaylığı başvuru belgesini AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz’e teslim etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Gençler siyasette aktif rol alın’ talimatıyla AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdiğini belirten Karakaş, “1994 yılında hafızama kazınan değerli liderimiz, başkomutanımızın sevgisini 24 yıldır yüreğimde yaşatıyorum. Ak davamızın kurulduğu günden bu yana 17 yıldır her seçimde partimizin tüm seçim çalışmalarında aktif o k görevler aldım. Bugün burada AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Gençler siyasette aktif rol alın’ talimatıyla Karabük’te hizmet etmek aşkıyla AK Parti Karabük milletvekili aday adaylığını müracaat etmenin onur ve şerefinin taşımaktayım. Aday olsam da olmasam da AK davamızın hak yolunda reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden asla ayrılmayacağım. Davasını davamız kabul ederek tek millet, tek bayrak, tek vatan,tek devlet ülküsünde yılmadan çalışacağıma huzurunuzda söz veriyorum.” dedi.

Yenice’den Karabük Ak Parti İl Başkanlığı’na resmi müracaatı için kalabalık konvoy eşliğinde gelerek gövde gösterisi yapan hayırsever iş adamı Sertaş Karakaş resmi başvurusunu gerçekleştirdikten sonra parti binası önünde kendisini desteklemeye gelen gençlere de teşekkür konuşması yaptı.

" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>