Sedat Namal Ak Parti Karabük Milletvekili Aday Adaylığı başvuru belgesini yoğun bir kalabalık eşliğinde AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz’e teslim etti.

Başvuru sırasında konuşan İl Başkanı İsmail Altınöz; Sedat Namal ile birlikte 30’uncu aday adaylığı başvurusunu almış bulunmaktayız. diyerek konuşmasına başlayan Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz ” Sedat Namal cemiyet hayatında tanınmakta, Basın ile ilişkileri iyi bilinmekte, İş adamlığı ve partimizde ki görevlerini anlatmaya gerek yok İnşallah bu başvuru ülkemize ve partimize hayırlı olur’’ dedikten sonra Ak parti aday adayı olan Sedat Namal ” Cumhurbaşkanımızın hep söylediği gibi ‘nerede kalmıştık?’ diyoruz.” diyerek şu açıklamaları yaptı.

2002 yılından beri teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görevler aldık. Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yaptık, TSO Başkanlığında bulunduk ve partimiz adına da bu görevleri layıkıyla yapmaya çalıştık. Bu arada bunları yapmaya çalışırken de kırdığımız, üzdüğümüz insanlar olmuştur. Hayatta olanlardan helallik isterim. Ebediyete göç edenlere de Allah’tan rahmet dilerim. Onlarında bizim üstümüzde hakkı vardır… Bizler aday adayı o k Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibine katılmak için aday adayıyız. Ankara’dan 3 kişilik Karabük için ayrılmış sandalye var. Biz burada 3 kişi temsil edeceğimize rağmen tüm adaylarımızın hizmet niyetleri aynıdır diye düşünüyorum. On aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum. İnşallah aday olurlarsa gece gündüz arkalarında 24 Hazirana kadar çalışırız. Ben ülkenin ortada olduğu sorunlardan bahsetmek istemiyorum. Bize enerji lazım, dinamizm ve çalışmak lazım. Her tarafımız yangına dönmüş durumda ama bir söz çok önemli. İşte Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi dünya 5’ten büyüktür dediğinde yer yerinden oynadı. Meseleyi herkes biliyor. Ülke meselemizin üstünde olan İslam’dır. İslam’ın güçlenmesi lazım. Bu dengeleri bozacak ve bu dengelere güç verecek olan Türkiye olacağı için bu meseleler üzerinde duruluyor. Buradan bize ilgi ve alakalarını esirgemeyen bütün partili dostlarımıza, parti haricinde olan dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ben şunu söylemek istiyorum nasipten ötesi olmaz biz tevekkül edeceğiz takdir ilk önce Allah’ın daha sonra yazılı o k teşkilatımızın dır. Biz size emaneten gönderilen insanlarız. Bu emaneti siz kullanacaksınız. Siz takdir edeceksiniz Sizin seçtiğiniz insanlar hem Karabük’e hem de ülkemize hizmet edecek arkadaşlardır.”

" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>