Cumhur İttifakının Ak Parti kanadından sonra şimdi de MHP atağa kalktı. Milletvekili Aday adayları bir bir ortaya çıkmaya başladı.

MHP de sürpriz aday Eskipazarlı iş adamı Ahmet Dönmez, kalabalık bir  gurupla birlikte Ülkü ocaklarından  yürüyerek geldiği MHP Karabük İl Başkanlığında, düzenlenen toplantıda  MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar'a ay adaylığı başvurusunu yaptı.

İstanbul ve yurdun çeşitli illerinde ticaret yaptığını aktaran Dönmez, 1980 yılında Eskipazar’da doğduğunu söyleyerek, şu açıklamada bulundu ;  “Ülkemizin ve milletimizin istikbali açısından hayati öneme sahip olan 24 Haziran 2018 seçim atmosferinde, bende ülkemize, milletimize, partimize ve kutlu davamıza hayırlı uğurlu olsun diyerek yola çıktım.. Değerli dava arkadaşlarım; Türk milletinin tarihi uzlaşmasıyla sağlanan cumhur ittifakı, istiklal ve istikbalimizin teminatıdır. Kutlu bir diriliş ve yükseliş hamlesidir. Türkiye’nin geleceği bizzat milletimiz tarafından tayin ve tescil edilecektir. Yükümüz ağır, sorumluluğumuz yüksektir.. Ben çözüm üretmek için aday adayı oluyorum. Mücadelemiz, Türk milletinin mazisini kucaklayarak, mevcut haldeki problemlerini çözme ve geleceğini sonsuza kadar inşa etme mücadelesidir. Bu sebeple Karabük’ün değerlerini ve en önemlisi Karabük’ün gücünü, Ankara’da en etkin biçimde temsil etmek için ilimizin ve ilçelerimizin sorunlarını konuşmak için değiş, sorunlarına çözüm üretmek için aday adayı oluyorum. Ayrıca emeğin ve emekçinin başkenti olan Karabük ilimizde çalışan tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum.” dedi

" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>