Erken genel seçim ile ilgili aday adaylığı süreci tüm hızıyla devam ederken, İyi Parti de işler bir anda karıştı.

Henüz hiçbir seçim görmeyen, ne kadar oy alacağı ancak anketler ile tahmin edilmeye çalışılan İyi Parti’nin Karabük’te ne kadar oy alacağı da merak konusu.

Doğruyol Parti’sinden Karabük Belediye Başkanlığını yaptıktan sonra, siyaset arenasında sağdan sola bir çok parti de yeniden siyaset deneyen Dursun Altıparmak son o k İyi Parti Karabük İl Başkanı o k atanmış ancak milletvekilliği seçimleri gündeme gelince geçtiğimiz günlerde il başkanlığından istifa ederek aday adayı olmuştu.

İLHAN ALPBOĞA ADAY OLUYOR

İyi Parti’nin kuruluşunda ciddi çalışmaları olan, 21. yüzyıl Türkiye Enstitüsü'ndeki görevleri bulunan, halen İyi Parti Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan, Karabük cemiyet hayatının ve basın hayatının tanınmış ismi İlhan Alpboğa yarın (Çarşamba) resmen adaylık başvurusunu yapacak.

İŞLER ARAP SAÇI

Kamuoyu yoklamaları ve genel kanaat Ak Parti’den başka hiçbir partinin birden fazla milletvekili çıkarma şansı yok o k kabul edilirken, şimdi İyi Parti’nin milletvekili aday listesinde Dursun Altıparmak’ mı yoksa İlhan Alpboğa’mı? Oturacak sorusu gündeme geldi.

İlhan Alpboğa’nın adaylık başvurusu karşısında Dursun Altıparmak’ın nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu.

CHP'de henüz aday adayları konusu sessizliğini korurken ve CHP tabanındaki bazı kesimlerin Dursun Altıparmak ile görüşmeler yaptığı kulislere sızarken, birinci sırası garanti olmayan bir Altıparmak'ın CHP den adaylığı düşünüp düşünmeyeceği zihinleri kurcalamaya başladı.