Karabük'te 24 Haziran erken genel seçimleri için aday adaylık süreci tamamlandı. Ak Parti'de 34 tane aday adayı geçtiğimiz cumartesi günü yapılan temayül yoklamasına kadar kendilerini tanıtmaya gayret gösterirken bazı aday adaylarıda milletvekili oldukları taktirde yapacakları projelerden ip uçları verdiler.

Ak Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Özgür Ulupınar'ın Eskipazar ilçesi aday adayı tanıtımı sırasında ilk defa söylediği ve daha sonraki ilçe aday adayı tanıtımlarında tekraren dile getirdiği KİMER (Karabük İletişim Merkezi) projesi yerel bazda Karabüklülerden tam not alırken, şimdi de ulusal basında gündeme oturdu.

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yıllar önce vatandaşların sorunlarını yakinen takip edebilmek için oluşturduğu BİMER yoğun ilgi görmüş daha sonra Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı dönemi ile birlikte CİMER kurulmuştu. Vatandaşlar her iki sistem üzerinden sorunlarını, taleplerini dile getirerek çözüm bulmaktalar.

Özgür Ulupınar Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı lider o k yakından takip ettiğini her defasında vurgularken, Erdoğan'ın açtığı yoldan giderek Karabüklü vatandaşların sorunlarının çözümünün yakınen takibi noktasında KİMER projisini hazırlayarak, milletvekilliği döneminde Karabüklülere en geniş hizmeti vermeyi planlıyor.

Ak Parti Karabük Milletvekili Özgür Ulupınar'ın bu projesi yoğun ilgi görmüş olsa gerek ki, Ulusal basın gündeminde de yer aldı. TGRT Televizyonu, Habertürk, Türkiye Gazetesi, Ulupınar'ın KİMER Projesini gündeme aldılar.

" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>