Erken seçim kararının alınmasının ardından siyasi partilerin göstereceği milletvekili adaylarının belirlenebilmesi için aday adaylarının müracaatları sona erdi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde de yaklaşık 10'u bulan aday adayı çalışmalarını sürdürüyor.

Karabük MHP’den milletvekili aday adayları arasında yer alan Şöförler Odasının eskimeyen başkanı Seyit Ahmet Karabacak, yaşının verdiği olgunluk ve sempatisi, her kesimden insanlarla dostluk ve diyaloğu, sürekli halkın içinde olması ile dikkatleri üzerinde topluyor.

Kimi kesimlerde esnafın yüzü,

Kimi kesimlerde Şöförün dili,

Kimi kesimlerde Karabük sevdalısı,

O k gönüllerdeki yerini alıyor.

Karabük cemiyet hayatında nerede ihtiyaç duyulmuş ise hayır demeyen MHP Karabük Milletvekili Aday Adayı Ahmet Karabacak, gücünün yettiğince her yerde olmaya çalıştı.

ADAY ADAYLIĞI MİTİNG GİBİ OLDU

Karabacak'ın aday adaylığı müracaatı için MHP İl teşkilatında düzenlenen törende gerek salon, gerekse binanın merdivenleri dolup taşarken, miting görünümünü andırdı.

YERİ GELDİ SPOR CAMİASININ İÇİNDE YER ALDI

MHP Milletvekili Aday Adayı Karabacak, yeri geldi seyirci o k, yeri geldi yönetici o k, kendisine ihtiyaç duyulan her yerde olduğu gibi spor camiasınada uzak durmadı. Elinden gelen katkısı sağlamaya çalıştı.

EMEKLİLER İLE İÇ İÇE OLMAYA ÇALIŞTI

Ahmet Karabacak toplumun her kesimi ile dostluğunu pekiştirirken, ziyaret ve sohbetleri ile emeklilerinde yanında yer almaya gayret gösterdi.

MUHTARLARIN AĞABEYİ, ARKADAŞI OLDU

MHP Karabük Milletvekili Aday Adayı Ahmet Karabacak, kentimizin muhtarları ile hep birlikte ve beraberlik içerisinde oldu. Yeri geldi, sorunlarının çözümüne destek oldu, yeri geldi doğum günlerini bile unutmadı.

KONU VATAN İSE HEP ÖN SIRALARDA YER ALDI

Konu vatan olunca, çocukluğundan itibaren yetiştiği ülkü ocaklarının terbiyesi, yüreğindeki vatan sevgisi, onu hep ön saf taşıdı.

GÖNÜL DOSTU

Her kesimden insan ile dostluk kurmasını bilen Seyit Ahmet Karabacak'ın MHP'den milletvekili aday adayı olmasının sosyal medya da duyulmasının ardından destek yorumları da peş peşe geldi.