Ak Parti Karabük Milletvekili Aday adayı Niyazi Güneş sivil toplum örgütlerini ziyarete devam ediyor. Güneş, Karabük’ün önde gelen Sendikası, Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Ulvi  Üngören ve çalışma ekibine ziyarette bulundu. Ziyaretinde Kardemir'in geçmişinden gelen bilgi ve tecrübe birikiminin  Çelik-İş Sendikasına da yansıdığını bu birikimin güzel bir biçimde aktarıldığını görmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Güneş, “ Karabük ülkemizin bir özeti gibi, Kardemir vesilesiyle her bölgeden insanımız burada çalışma ortamı bu k uzun yıllar bu şehirde kalmış ve  nice hizmetlerde bulunmuşlardır. Sendikamızda bu birlikteliğin sembolüdür olmuştur ” dedi.

Karabük’ün alın terinin şehri olduğunu vurgulayan Güneş “ şehrimizin her karışında işçimizin alın terini görmek mümkündür, bu da bizim Karabük o k gururumuz ” ifadelerini kullandı.

Güneş, Şube Başkanı ve birim temsilcilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Şube Başkanı Ulvi Üngören de ziyaretleri için Güneş’e teşekkür etti.