Öğlebeli Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi önünde Karabük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinliğinde mahalle sakinleri bir araya geldi. Miniklerin doyasıya eğlendiği gecede mahalle sakinleri ise hoşça vakit geçirdiler.

Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Öğlebeli Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde açılan kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarının verilmesi ile başlayan program çocuk yönelik çeşitli etkinlikler ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Sosyal Yaşam Merkezi sertifika dağıtımında yaptığı konuşmada; “Bugüne kadar Karabük’te yaptıklarımızı hep beraber izleyip, gözlemliyoruz. Şu anda Karabük’te 103 tane park yaptık. Daha önce mahallemizdeki yer probleminden dolayı parkımız yoktu. Buradaki araziyi para ile satın alıp Sosyal Yaşam Merkezi ve parkımızı yaptık. Kent meydanımız, alt geçidimiz, köprülerimiz, 103 tane parkımız, kilometrelerce İstinat duvarı ve su tesisatının yenilenmesi, doğal gazın dağıtımı, yine kilometrelerce asfalt ve kaldırım yapılması derken 1 milyon nüfusa sahip şehirlerden daha fazla iş yaptık. Bunları yaparken, bir gün dahi para sıkıntımız olmadı. Ankaralarda para aramak için gezmedik. Hiç kimseye el açmadık. Karabük’ten toplamış olduğumuz paralarla Karabük’ün işini yaptık. Tabi bu arada Belediyenin kasasına kimsenin elini sokturtmadık. Belediyede rüşvet diye bir şey bırakmadık. Biz size hizmet için yola çıktık. Sizinle ilgili ne yapabiliyorsak yapmaya çalıştık. Karabüklerin dualari da Belediyenin kasasını para ile doldurdu. 
Türkiye önümüzdeki günlerde bir seçim yapacak. Biz de Karabük’ümüzü temsil edecek arkadaşlarımızı seçip, Ankara’ya yollayacağız. Bu arkadaşlarımız bizim Ankara’da elimiz ayağımız olacak. İnşallah tercihlerinizi bizim partimiz yönünde kullanırsınız. Böylece Karabük’ümüzün diğer eksikliklerini de hep beraber tamamlamış oluruz.  Bu konuda sizlerden desteklerinizi bekliyoruz. 
Ramazan bayramından sonra yapacağımız icraatlarla Öğlebeli Mahallesi Çok farklı bir noktaya gelecek.
Diğer yandan Ramazan Ayı’nın vazgeçilmezi de Ramazan eğlenceleridir. Ramazan Ay'ı boyunca her mahallede yapacağımız etkinliklerle, hemşerilerimiz hem geçmiş Ramazanları yâd edecek hem de eğlenecek” dedi.
Ramazan etkinliği 25.05.2018 Cuma saat 21:00' de Yenişehir Mahallesi Metin Türker Parkında devam edecek olup, tüm halkımız davetlidir.
Ramazan Etkinliklerine katılmak isteyenler www.karabuk.bel.tr adresinden şenliklerin yerini ve günlerini öğrenebilirler.