İYİ Parti Karabük Milletvekili 1. sıra adayı Dursun Altıparmak kafaları karıştırmaya devam ediyor.

Karabük il başkanı olması ve sonrasında milletvekili aday adayı olması ile birlikte sürekli program evli mi bekar mı sorusu beraberinde katılan Dursun Altıparmak'ın en son aday tanıtım töreninde evli o k lanse edildiği ancak eşini hiçbir yerde yanında göremeyenlerin ise bu bekar sanırım dedikleri belirtiliyor.

BEKAR EVİ NE İŞ?

Öte yandan 1989 yılında Karabük Belediye Başkanı seçilen ve 1994 yılında seçimleri kaybederek başkanlık koltuğundan olunca, 24 yıldır yerel ve genel seçimlerde Karabük’e gelen Dursun Altıparmak, 24 Haziran seçimleri için geldiği Karabük’te bu kez bekar evi kiraladı.

Öğrencilerin veya bekarların kiraladığı hazır eşyalı 1+1 garsoniyer o k da adlandırılan dairelerden kiralayan İYİ Parti 1. Sıra Karabük Milletvekili Adayı Dursun Altıparmak, “Anlaşılan Karabük’te yine kalıcı değil” dedirtiyor kendine.

100. Yıl Mahallesi'nden 1+1 hazır eşyalı bekar evi kiralayan Altıparmak için Karabüklüler “Dursun bey 20 -25 senedir her seçimde çeşitli partilerden belediye başkanı ya da milletvekili adayı o k seçimlere giriyor. Seçimlerden sonra da kaybolup gidiyor ve bir daha ki seçimlere kadar kendisini göremiyoruz. Hazır eşyalı garsoniyer tipi bekar evi kiraladığına göre anlaşılan seçilse de seçilmese de kendisini yine seçimlerden sonra ara ki bulasın.” şeklinde görüş beyan ediyorlar.