İYİ Parti Karabük Milletvekili Adayı Dursun Altıparmak seçim kampanyasına kendisi ile ilgili yalan söyleyerek başladı.

1989-1994 Yılları arasında Karabük Belediye Başkanlığı yapan ve ardından 24 yıl boyunca hemen hemen tüm yerel ve genel seçimlerde, bir çok farklı siyasi partilerden aday olan fakat bu zamana kadar seçilemeyen Dursun Altıparmak, son o k 24 Haziran seçimlerinde de İYİ Parti'den 1. Sıra Milletvekili adayı oldu.

Altıparmak, gerek aday adaylığı döneminde, gerekse adaylığı döneminde medeni halini evli o k belirtmesine rağmen boşanmış ve dul olduğu iddiası ortaya çıktı.

Aday adaylığı döneminde İYİ Parti'nin aday tanıtım töreninde kendini "evli ve iki çocuk babası" o k anons ettiren Altıparmak, adaylığı döneminde de bastırdığı broşürlere medeni halini "evli" o k yazdırmıştı.

Edinilen bilgilere göre Dursun Altıparmak'ın 2017'nin Aralık ayında Fevziye Altıparmak ile mahkeme kararı ile boşandığı konuşuluyor.

Karabüklülere "Evliyim" beyanını yapan Dursun Altıparmak için Vatandaşlar "Bize daha seçime başlarken neden yalan söyledi?" şeklinde soru yöneltiyorlar.

Karabüklü seçmenler "Bir kişi evli veya bekar olabilir. Boşanmakta  evlilik kadar hak olan bir şeydir. Bir insan evli olabilir, bekar olabilir veya boşanmış da olabilir. Günümüz hayatında bunların tamamı normaldir. Siyaset yapmak için evlilik şartı zaten yoktur. Fakat bu kadar normal bir durum için Dursun Altıparmak neden Karabüklülere yalan söyleme ihtiyacı duydu. Şimdi bizler Sayın Altıparmak'a nasıl güveneceğiz. Bizim için önemli olan onun evli veya dul olması değil, bizlere bu kadar basit bir şey yüzünden yalan söylemesidir. Zaten kendisi çevresi ve vatandaş ile güven problemi içinde olan bir insan. Daha seçimlere başlarken böyle gereksiz bir yalan söylemesine hiç bir anlam veremedik." şeklinde görüş beyan ediyorlar.

Dursun Altıparmak'ın seçim kampanyasının hemen başında kendisiyle ilgili böylesine basit ve gereksiz bir yalanı tercih etmesine nasıl bir açıklama getireceği ise merakla bekleniyor.

" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>