Musalla mahallesinde bulunan Sosyal Tesiste verilen iftar yemeğine tüm mahallelerimizde olduğu gibi katılım yoğun olurken,  vatandaşlar uzun süredir görmedikleri dostları ile sohbet etme fırsatı da buldu.
Bir başka iftar programına davetli olduğu için Musalla Mahallesindeki iftara katılamadığını ancak diğer vesilelerle mahalle sakinleri ile sık sık bir araya geldiklerini vurgulayan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ İftarlarımızın böylesi kalabalık bir şekilde devam ediyor olması bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor” dedi. 
Safranbolu’da Ramazan Ayının bereketini, huzurunu tüm mahallelerde hep birlikte yaşadıklarını kaydeden Ürkmezer; “ Cenabı Hakka şükürler olsun bu ramazan ayında da hemşerilerimiz ile birlikte, bir komşu, bir dost ortamı içerisinde mahalle sakinlerimiz ile oruçlarımızı açıyor, hoş sohbetler ediyoruz. Bu nedenle her zaman söylüyoruz, Osmanlının Parmak İzi Safranbolu’da ramazan bir başka yaşanıyor. Ben ilk günden bu yan gittiğimiz hangi mahalle olursa olsun, bizleri evlerinin birer bireyi gibi karşılayan, iftar sofralarını paylaşan hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum.  Allah bayram da huzur ve barış içerisinde erişmeyi nasip etsin” diye konuştu.