Her akşam saat 21.00’de çocuk programları ile başlayan etkinlikler gecenin ilerleyen saatlerine kadar çeşitli eğlencelerle devam ediyor. Ramazan Ayının gelmesi ile birlikte sosyal hayattaki değişiklik ve farklılık kendisini hissettiriyor. Karabük Belediyesi’nin hazırlamış olduğu Ramazan programlarıyla her mahallede Ramazan'ın coşkusu yaşanmaya başlandı.

      Etkinlikle katılan ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ramazan Ayı’nın ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı ay olduğunu belirterek; “On bir ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayı, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, paylaşmanın en yoğun yaşandığı ay. Ramazan Ayının bir diğer vazgeçilmezi de Ramazan eğlenceleri. Ramazan Ayı boyunca her mahallede yapacağımız etkinliklerle, hemşerilerimiz hem geçmiş Ramazanları yâd ediyor, hem de eğleniyor” dedi.

      Ramazan etkinliğine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci, Kapullu Mahallesi Muhtarı Kadir Kuyupınar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.