İYİ Parti Karabük Milletvekili adayı Dursun Altıparmak  yalanları ve foyası ortaya çıkınca ne yapacağını bilemez ve şaşkın halde, Facebook profilinden geçtiğimiz gün yaptığı bir paylaşım herkesi şaşırttı.

Bir kurt resminin üzerine "Köyün itleri birbirlerine küs olsalar da, kurdu görünce birleşirler" yazısını paylaşan Altıparmak, bu paylaşımında kimi ya da kimleri kastetti!

Cumhur ittifakı partileri, AK Parti ve MHP Milletvekili adaylarının ortak iftar yemeğinin ardından sosyal medyasında yaptığı paylaşım ile ilgili seçim kulislerinde "Bu paylaşımda AK Parti ve MHP Adayları mı kastedildi, bu nasıl bir paylaşımdır? Altıparmak kimi kurt, kimi köpek yerine koyuyor? Dursun bey seviyeyi yerlere düşürmeye başladı. Bir milletvekili adayının it ti, köpek ti şeklinde paylaşımlar yapması ne kadar yakışır, tartışılır." diye konuşuluyor.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri öncesi MHP saflarına katılan ve MHP'den aday adayı olan Altıparmak'ın kurt resmini paylaşmasına ise ülkücü camiadan "Dursun bey hala kendini MHP'nin çaycısı sanıyor" şeklinde yaklaşım gösteriyorlar.

1 Haziran tarihinde yaptığı bu paylaşımla Altıparmak'ın seviyeyi yerlere düşürdüğü konuşulurken, AK Parti ve MHP cenahından gelecek tepkiler ise merakla bekleniyor.