Kardemir'e çapkın danışman başlığı ile verdiğimiz haber kamuoyunda geniş yankı buldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belbim Genel Müdürü iken gönüş ilişkisi ve belediye imkanlarını kendisi için kullandığı iddiasıyla görevden alınan Adnan Şahin'in Kardemir'de satış ve pazarlamadan sorumlu Genel Müdür danışmanlığına getirilmesini okurlarımız Derin Haber sütunlarında duydu.

Haberimizin ardından ilginç bir bilgi tarafımıza ulaştı. Adnan Şahin'in Başbakanın direkt talimatı ile Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz tarafından danışmanlığa atandığı ve Yönetim Kurulu Üyelerine atamadan bir süre sonra bilgi verildiği öne sürüldü.

Gündeme gelen bu bilgi hafızalarımızı 1 Kasım 2017 de yapılan Kardemir Genel Kurulu öncesinde yaşanan çevirdi. Hatırlanıldığı gibi, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz'ün Genel Kurul günü, Başbakan'ın talimatı olduğunu, bu yüzden Yönetim Kurulu Başkanı kendisinin olacağını söylediği genişçe bir kesimde konuşulmuştu. Ancak Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Faruk Öz'ün genel kuruldan bir süre sonra kendisine ne Başbakan'dan ne Cumhurbaşkanından bir talimat gelmediğini açıklamıştı.

Şimdi Karabük Derin Haber o k, kamuoyu adına,  biz Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Faruk Öz'den Başbakan'ın Adnan Şahin'in danışman o k alınması yönünde bir talimatı olup olmadığını açıklamasını ve kamuoyunu doğru bilgi ile bilgilendirmesini bekliyoruz.

SOSYAL MEDYADA İLGİNÇ YORUMLAR YER ALDI

HABERİ OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ RESMİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ