Sahur programına Karabük Valisi Kemal Çeber ve eşi Neslihan Çeber’in yanı sıra Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, İl Jandarma Komutanı J. Albay Cihan Ulukaya ve eşi, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay ve eşi, POMEM Müdürü Mahmut Karabulut, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçede görev başında olan polis memurları katıldı.
Sahur yemeğinin ardından kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, öncelikle huzur ve barış içerisinde bir yaşam sürebilmemiz için gece gündüz, mesai mefhumu gözetmeksizin güvenliğimizi sağlayan arkadaşlarıma sosuz teşekkürlerimi sunuyorum. Güvenlik güçlerimizin vasıtası ile huzur içerisinde şu mübarek günlerde oruçlarımız açıyor, hayatlarımız idame ettiriyoruz. Bu vesile ile tüm kolluk kuvvetlerimize teşekkür ediyor, Allah yar ve yardımcıları olsun temenni ediyorum” dedi. 
Sahur yemeği için İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay ve emniyet teşkilatına teşekkür eden Vali Kemal Çeber, 7/24 görev başında olan polislerimize görevlerinde başarılar dileyerek Pazar günü kutlayacağımız Kadir Gecelerini tebrik etti.