İyi Parti Milletvekili adayı çalışanının eşini mağdur edip çileden çıkarınca olanlar oldu. Aylarca ödenmeyen para sonunda karakolluk etti.

İYİ Parti Karabük 3. Sıra Milletvekili Adayı Tenzile Çelik ile yanında çalışan işçinin eşi karakolluk oldu.

Tolga Şahiner ismindeki bir vatandaş, İyi Parti Karabük 3. Sıra Milletvekili Adayı Tenzile Çelik’in iş yerinde eşinin bir süre çalıştığını ve sigortasını yapmadığını, maaşını da vermediğini iddia etti.

Şahiner, Tenzile Çelik ile eşinin maaşını vermediğinden ve sigortasını ödemediğinden dolayı defalarca konuştuğunu ona rağmen isteklerinin yerine gelmediğinden eşini işten ayırdığını söyledi.

Şahiner, eşinin işten ayırılmadan önce rica üzerine Tenzile Çelik’in şirketine ait araçla Eflani’ye bir malzeme getirdiği sırada yolda trafik polislerinin durdurduğunu, aracın muayenesi olmadığından kendi ehliyetine Trafik Cezası kesildiğini de iddia ederek, mağdur edildiğini belirtti.

Konuyu anlatan Tolga Şahiner, “Tenzile Çelik denen kişi eşimi aylarca sigortasız ve doğru dürüst maaş vermeden çalıştırdı. Kendi aracıyla bana rica üzerine bir nakliye yaptırdı. Aracının muayenesi olmadığından dolayı ehliyetime trafik cezası kesildi. Bana cezayı ödeyeceğini söylediği halde 3-4 ay bekledim ve ödemedi. Dükkânına gittim, Tenzile hanımın kızı vardı ve telefon etti annesine, telefonu aldım ve ‘Tenizle abla sizin yüzünüzden yediğim cezayı ödeyeceğim demiştin ve hala ödemedin neden ödemiyorsun’ dediğim de ‘sen beni tehdit mi ediyorsun, sen kimsin’ gibi beni tahrik etti ve hakaretler de bulundu. Ben de dükkânındaki bazı mallarını sinirimden kırdım.” Diye konuştu.

DURSUN ALTIPARMAK “BASINA YANSIMASIN”

Tüm bu olaylar yaşandıktan sonra tenzile Çelik ile karakolluk olduğunu ifade eden Tolga Şahiner “Olay günü Dursun Altıparmak benimle irtibat kurdu ve ‘Olay basına yansımasın, senin mağduriyetini gidereceğiz’ dedi ama kaç gündür bekliyorum sürekli beni oyalıyorlar. Alt tarafı 130 TL’lik bir trafik cezası ben onlardan para pul istemiyorum. Zaten eşimi aylarca sigortasız ve eksik maaşla çalıştırdı bir de kendi işi yüzünden yediğim cezayı söz vermesine rağmen ödemedi. Ben bunları halkın vicdanına bırakıyorum.” Diye konuştu.

" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>