Hamzalar mevkiinde bulunan ek hizmet binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına; Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Genel Sekreter Yardımcıları İsmail Kökcü ve Bahattin Eroğlu, AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Ayvalık, birim müdürleri ve personeller katıldı. 
Bayramlaşma programında kısa bir konuşma yapan Genel Sekreter Uzun, bir Ramazan Bayramı’nı daha geride bıraktıklarını ifade ederek; “ Yaz mevsimi geldi ve işlerimiz yoğunlaştı. Ben her seferinde söylüyorum biz sizler ile varız, sizler ile güçlüyüz. Milletvekillerimiz ve Meclis üyelerimizin destekleri ile her geçen gün daha da güçlenen bir kurum olma yolunda ilerliyoruz. Asfalt sezonunu da açtık. Sıcak ve sathi kaplama o k çalışmalarımız devam edecek. Personellerimize kolaylıklar diliyorum. İnşallah kazasız belasız bir iş sezonu geçirip güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu vesile tekrar geçmiş bayramınızı tebrik ederek, aileleriniz ile huzurlu mutlu bir yaşam geçirmenizi dilerim” dedi. 
AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise; personellerimizin geçmiş Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek; “Karabük İl Özel İdaresi o k güzel çalışmalar gerçekleştiriliyor. Köylerimize artık sıcak asfalt yapılıyor. Zamanında bırakın sıcak asfaltı sathi kaplamayı dahi göremiyorduk. Köylerimizi ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan bizlerden artık internet istiyor. Ülkemizin, memleketimizin geldiği nokta ortadadır. Bunlar bizim geliştiğimizin, büyüdüğümüzün göstergesidir. İnşallah bu büyüme ve gelişme hem Karabük’ümüz hem de ülkemiz adına devam edecek. Bu vesile tekrar geçmiş bayramınızı tebrik ediyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” diye konuştu.  
Konuşmaların ardından bayramlaşma programı gerçekleştirildi.