24 Haziranda yapılacak milletvekili genel seçimleri ve Cumhurbaşkanı seçimlerine bir kaç gün kala Karabük'ün en kalabalık mahallesi olan Beşbinevler'den Ak Yürüyüşe Başladılar.

Küprülü Kanyon kavşağından başlayan yürüyüş yoğun yağmura rağmen yaklaşık bir saat sürdü ve Beşbinevler pazar pazarında yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

Yürüyüşe Ak Parti Karabük Milletvekili ve 23. Dönem TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in yanısıra, Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük il başkanı İsmail Altınöz, Karabük Milletvekili adayları, Burhanettin Uysal, Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal, daha önce görev yapan il başkanları, eski ve mevcut gençlik kolları başkanları, kadın kolları başta olmak üzere ak kadrolar katıldı.

Yürüyüşün ardından Beşbinevler pazar pazarında yoğun yağmura rağmen toplanan kalabalığa, milletvekili adayları, il başkanı, Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin birer konuşma yaptılar.

Karabük Seçim 2018 ekranından Kentimizin en etkili 4 haber sitesi yine ortak yayında ak yürüyüşün ilk mahalle mitingini sizlere ulaştırdı.