Safranbolu Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Kavurucu yaz sıcaklarında deniz sahiline gidemeyen vatandaşların ve özellikle çocukların serinlemesi için yüzme havuzu aktif hale getirildi.

Safranbolu Belediyesi Yüzme Havuzu Tesisleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Özellikle çocukların ilgi gösterdiği, Belediye’den de iki personelin sürekli görev başında olduğu havuzda sık sık temizlik yapılıyor.   Pazartesi  - Perşembe günleri vatandaş açık olan havuz, Cuma ve Cumartesi günleri ise bayan hizmet verecek.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği şu günlerde denizin olmadığı bölgelerde insanların bu ihtiyaçlarını havuzlarda giderdiklerini kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolu Belediyesi o k vatandaş bu hizmetin verildiğini söyledi.

Belediye Yüzme Havuzu Tesislerinin bu ihtiyacı büyük ölçüde karşıladığını ifade eden Ürkmezer, “ Tesissimiz hemen her gün deneyimli personelimiz ile tam kapasite ile hizmet veriyor. Özellikle çocukları ile birlikte gelen ailelerden olumlu dönüş almak bizleri mutlu ediyor. Bununla beraber aldığımız karar doğrultusunda Cuma ve Cumartesi günlerinin hanım tahsis ediyoruz. Havuza giriş saatlerini ise   o k belirledik.

Tesislere bir de vatandaşlarımızın rahatça oturabilecekleri bir kafeterya açılacağını belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Vatandaşlarımız ister havuza geldiklerinde, ister harici zamanlarında burada dinlenebilecek, çayını, kahvesini uygun fiyatlarla içebilecek” diye konuştu.