Yangın sonrasında evsiz kalan ve maddi manevi o k çok büyük sıkıntılar yaşayan ailelere 5 adet yaşam konteyneri teslim eden Kızılay Karabük Şubesi yetkilileri ailelerin mağduriyetlerini gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. 
Yangın sonucunda zarar gören ailelerin mağduriyetlerini gidermek için Düzce Türk Kızılayı Batı Karadeniz Bölge Afet Yönetim Merkezi’nden 5 adet yaşam konteyneri a k Beydini köyünde mağdur olan vatandaş ulaştırıldığını ifade eden Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun, “ Türk Kızılayı Karabük Şubesi o k İlimizde yardıma muhtaç olan herkese elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ovacık İlçemize bağlı Beydini köyünde geçtiğimiz haftalarda meydana gelen yangında mağdur olan 5 ailemize o günde ilk ulaşanlardandık. Bugünde kendilerine İl Özel İdaremizin iş makinesi tırları ile yaşam konteynerlerini teslim ederek biraz olsun mağduriyetlerini gidermeye çalıştık” diye konuştu. 
Türk Kızılayı Genel Merkez yetkililerine ve Düzce’de bulunan Batı Karadeniz Bölge Afet Yönetim Merkezi yetkililerine de yardımları için teşekkür eden Başkan Uzun, son o k ailelere tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulunarak özverili çalışmalarından dolayı Türk Kızılayı Karabük Şubesi çalışanlarına ve gönüllerine de teşekkür etti.