Her yıl yaptığı çalışmalar ile bir önceki yılı başarı ile geride bırakan Özel İdaremiz; bu yılda sıcak asfalt programı ile köylerimizin çehresini değiştirmeye devam ediyor. 
Sıcak asfalt programı kapsamında merkeze bağlı Arıcak köyünde çalışmaları inceleyen Genel Sekreterimiz Mehmet Uzun; “ Özel İdare tarafından yaklaşık üç yıldır ilimize yapılan en büyük hizmet şüphesiz asfalt çalışmaları olmuştur. Karabük merkez ve ilçelerinde üretimini kendimizin yaptığı soğuk asfalt çalışması ile köylerimizin yol standartları en üst seviyeye çıkarılmaya çalışılıyor. Sathi kaplamanın yanı sıra bu yıl bir ilki daha gerçekleştirerek sıcak asfalt çalışmasına başladık. İlimiz geneli 87 bin ton asfalt ile 80 km sıcak asfalt hedefimizi gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Hava şartları müsait oldukça hem sathi kaplama hem de sıcak asfaltta çalışmalarımız sürecek” dedi.
Genel Sekreterimiz Uzun son o k; özverili çalışmalarından dolayı Özel İdare personellerimize teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.