Safranbolu Belediyesinin dünya standartlarında kendi ürettiği asfalt ilçenin muhtelif mahallelerinde de eş zamanlı o k serilmeye devam ediyor.
Kent genelinde bazı bölgelerde alt yapı çalışmaları ve zamanla hasar görmüş yolların Fen işleri Müdürlüğü tarafından tespit edilerek öncelik sırasına göre çalışmalar başlatıldığı, bunun yanında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda kentin yollarına asfalt serildiği belirtildi.
Eskiyen parke taşlarını kaldırılıp yerine yenileri döşendiği ve çukurlaşma olan yollarda yama çalışmaları yapıldığı bilgisini veren Fen İşleri Müdürü A.Celal Cingöz şu sözlere yer verdi’’Safranbolu’nun değişik bölgelerinde asfalt çalışmalarının yanı sıra alt yapı çalışmaları da sürdürülüyor; bununla birlikte pek çok mahallemizde asfalt çalışmaları tamamlandı’’Cingöz Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in çalışmaları yakinen takip ettiğinin bilgisini de verdi.
Çalışma döneminin yoğun olduğu yaz aylarında ilçenin her noktasına ulaşmaya gayret gösteren ekipler, Safranbolu’nun her tarafına yetişmeye çalışıyor. Ekipler hafta sonları da dahil olmak üzere vardiyalı o k ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor.