Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Osman Gül, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’i Belediyedeki Makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Gül, Safranbolu gibi ülkemizin nadide bir kentinde görev yapmanın mutluluğu içerisindeyim. Bir huzur kenti olan Safranbolu’da tüm ekiplerimiz ile birlikte huzur ve güven ortamının korunması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ben yoğun iş temposundan şahsıma vakit ayıran Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Dr. Fatih Ürkmezer beyefendiye teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ise, “ Bir bölgede huzur ve güven var ise bunun baş aktörlerinden birisi de Emniyet Teşkilatımızdır.  Sayın Müdürümüze Safranbolu’ya hoş geldiniz diyor, görevinde başarılar diliyorum. Tabii ki Safranbolu ilçemiz tarihi, kültürü, Osmanlı mimarisi, lokumu kadar kendi içerisinde ve ilçeyi ziyaret eden misafirlerine gösterdiği saygı ile de her zaman ön planda olmuştur. Böylesi güzel bir ilçede görev yapmak ta bizlere çok daha azimle çalışma şevki vermekte. Ben bir kez daha kendilerine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.