Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, 15 kişilik ekibin tespit ettiği sorunlar rapor edildi.

İlk gününden bu yana 1653 vatandaşa ulaşarak sorunlarının, taleplerinin dinlendiği SADEP çalışmalarının sürdürülmeye devam edeceği belirtildi.

Toplantı sonrası konuşan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Kasa adı SADEP olan Safranbolu Acil Destek Programının amacına uygun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü vatandaşlardan gelen olumlu geri dönüşlerin de kendilerini mutlu ettiğini “ söyledi.

Safranbolu Acil Destek Programı ( SADEP ) çalışmaları kapsamında bu güne kadar 11 Mahallenin ziyaret edildiğini kaydeden Ürkmezer; “ Bu bağlamda 1653 vatandaşımıza ulaştık. Yine 612 hane ziyaret edildi. Bu ziyaretlerde vatandaşlarımızdan aldığımız taleplerin 46 tanesinin hizmeti tamamlandı ve 29 hanenin talepleri de programa alındı “ dedi.

Belediyemiz aşevinde pişirilip ihtiyaç sahiplerine dağıtılan aceze yemeklerine SADEP projesi kapsamında 6 hane (11 kişi)’ nin dahil edildiğini sözlerine ekleyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ İlerlemiş yaşı ya da engelli olduğu için kendi işlerini göremeyen vatandaşlarımıza da evlerinde temizlik hizmeti vermekteyiz. Bununla birlikte engelli vatandaşlarımızın yaşadığı 64 haneye ulaşmış, bizlerden her hangi bir talepleri olup olmadığı sorulmuştur. İnşallah Safranbolu’da ki tüm haneleri ziyaret ederek ” diye konuştu.

Safranbolu’ya ve Safranbolu halkına her daim hizmetin en iyisini vermek için çalıştıklarını belirten Ürkmezer; “ Halkımızın destek ve duaları ile ilk günkü azim ve şevk ile çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.”