Maçın ardından mikrofon başına gelen Yılmaz, bugün tek amaçlarının takımı en iyi şekilde temsil etmek ve sahadan en az beraberlikle ayrılmak olduğunu söyledi.

Bir basın mensubunun "Kardemir Karabüksporla beraber Karabük'te küme düşmüş." şeklinde açıklaması olduğunu hatırlatması üzerine Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bugün artık bir kıpırdama var, ama hiç bir kıpırdama yoktu. Bizim 16 oyuncumuzun lisansı çıkmadı, bu bir duyarsızlık değil mi sizce? Bence bir duyarsızlıktı. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum bugün takımlarına sahip çıktılar. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren buraya gelen 16 transferimizin de lisansını çıkarırlar. Çünkü öyle elinin tersiyle itilecek bir durum değildir, herkesin ekmek davasıdır. Buraya kadar gelmişler herkes ailesini, çoluğunu çocuğunu geçindiriyor bu işten, inanmışlar, güvenmişler ve imza atmışlar. Bence Karabük eşrafı harekete geçip onların lisansını çıkartıp tam kadro o k tecrübeli oyuncularla gençleri harmanlayarak sahaya çıkartmalıdır. Şuanda benim oyuncularım tam kadro olsaydı sizlere soruyorum bu maçın sonucu böyle mi olurdu? Üç puan bu, biz puan mücadelesi yapıyoruz. İyi oynamışız, kötü oynamışız, çok iyi mücadele etmişiz ama sonuçta yenilmişiz , üç puan kaybetmişiz. Bu üç puanın ne kadar önemli olduğunu inşallah önümüzdeki haftalarda aramayız.” dedi.

“Bu Onların Boynunun Borcudur.”

Karabük’ün önde gelen isimlere çağrıda bulunan Yılmaz: “Bu şakaya gelir bir durum değildir. İnşallah bugünden itibaren gerekli merciler beni duyar. Benim oyuncularımın lisansını çıkartır. Bu onların boynunun borcudur, onların vicdanın borcudur. Sıradan bir olay değildir. "şeklinde konuştu.