Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile başlayan ve uzun süredir devam eden "Hoş Geldin Bebek" projesi ile yeni doğan bebeklerin ailelerini evlerinde ziyaret edilmeye devam ediyor. Bu kapsamda 13 Ağustos Pazartesi günü Arslan ve Dırık aileleri ziyaret edildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “ Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Dr. Fatih Ürkmezer beyefendinin talimatları ile başlattığımız Hoş Geldin Bebek adı altındaki ziyaretlerimiz sürüyor. Burada amacımız ailelerin sevinçlerine ortak olmak, mutlu günlerinde de yanlarında olduğumuzu hatırlatmak. Bizler Devletimizin bizlere verdiği imkânlar doğrultusunda her daim halkımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki; evlatlarımız ülkemize birbirinden daha değerli bireyler o k yetişecekler ve hem ailelerine hem de vatanımıza hayırlı birer evlat olacaklardır.  Bu bağlamda  Arslan ve Dırık ailelerinin mutluluklarını paylaşıyor, Ömer Bilal ve Osman’a hayırlı, sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyoruz” denildi.

Ürkmezer’de Katılıyor

Proje kapsamında yoğun iş temposundan vakit buldukça Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ve Eşi Miray Ürkmezer’inde eşlik ettiği ziyaretlerde Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanan bir de hediye paketi aileye takdim ediliyor. 

Safranbolu Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden olan ‘’Hoş Geldin Bebek’’ projesi kapsamında ailelerin ziyaret edilmeye devam edileceği bildirildi.