Karabük Valisi Kemal Çeber’in talimatları üzerine hayata geçirilen “Kardeş Okul Projesi” kapsamında; Atatürk Ortaokulu Müdürü Gökhan Berat, Müdür Yardımcısı İrfan Koçak ile Okul Aile Birliği temsilcileri Onur Toker ve İlkay Acar tarafından Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’a Özel İdare o k eğitime verdikleri destekler adına teşekkür plaketi verildi.

Mehmet Uzun, verilen teşekkür plaketinin kurum o k kendilerini mutlu ettiğini belirterek; “Bizlerin en büyük sermayesi genç nesillerimizdir. Hep beraber el ele verip evlatlarımızı geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz. Burada da en büyük etken eğitim-öğretim yuvalarımız. Bizlerde Özel İdare o k kardeş okulumuza elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki eğitim-öğretim yılında da kendilerine gereken desteği vermek için çalışacağız. Teşekkür plaketi için de kurumum adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” diye konuştu. 

Son o k İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, teşekkür plaketinin verilmesinin ardından gelen heyet ile hatıra fotoğrafı çektirdi.