Spor Toto 1.Lig’de bu hafta deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek Karabükspor bugün akşam saatlerinde (14.08.2018) gerçekleştirdiği idmanla çalışmalarına devam etti.

İdman öncesinde basın mensuplarına demeç veren Teknik Direktör Fikret Yılmaz; yüksek ihtimalle bu hafta da sahaya U-21 takımı çıkacaklarını, işin daha kötü olan tarafının ise lisansın çıkması için bir umut bile olmadığını dile getirdi.  Yılmaz, lisans konusu ile ilgili ise ; “Transfer ettiğimiz 16 tane oyuncunun lisansının hala çıkmadı. Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mehmet Aytekin geçtiğimiz günlerde oyuncularla bir toplantı yaptı ve ‘Yüzde 1 bile açılmama ihtimali yok.’ dedi. Maalesef açılmadı. Transferimiz bu haftaya sarktı. Görünüyor ki bu haftada açılmayacak.” ifadelerini kullandı.

“HERKES EKMEK DAVASINDA”

Transferleri gerçekleştiren kişilerin bu sorunun çözümünde de rol alması gerektiğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı: “Buraya gelip ben CEO’yum diyen kardeşlerimiz, ne bileyim benden habersiz buraya kimse gelmez, diyen kardeşlerimiz nerede diye merak ediyorum. Buradaki insanlar oyun oynamıyorlar. Herkes ekmek davasında. Bu transferlerin açılmasını istiyorum. Bu oyuncularımla kim mukavele imzaladıysa herkes ne gerekiyorsa yerine getirecektir.” şeklinde konuştu.

“HER ŞEY MERTÇE OLSUN”

Bu hafta deplasmanda oynayacağı Hatayspor karşısına da A2 takımıyla çıkacaklarını kaydeden Yılmaz; “Bu son derece etik olmayan bir davranış. Kardemir Karabükspora bu yakışmıyor. Ben söyleyeceğimi söyledim. Kim mukavele imzaladıysa verdiği sözleri yerine getirsin. Getiremiyorlarsa da gereğini yapsınlar. Ben her zaman gereğini yapmaya hazırım. Ben tekrar söylüyorum. Buradan gitmeye de hazırım, kalmaya da hazırım, mücadele etmeye de hazırım ama her şey mertçe olsun. Kim benim futbolcularıma imza attırdıysa transferleri açtırmak zorundalar.” dedi.