Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile kentte mahalle, cadde, meydan, mezarlık ve parklarda yıkama çalışmaları başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Rutin temizlik çalışmalarımızın yanı sıra yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin kentin çeşitli yerlerinde temizlik ve yıkama çalışmalarını hızlandırdı.” İfadeleri kullanıldı.

“ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK”

Ekiplerin mesai kavramını hiçe sayarak rutin işler dışında da çalışmalar yapıldığı aktarılırken, “Safranbolulu hemşerilerimizin, kentimizi ziyaret edecek yerli ve yabancı misafirlerimizin çok daha temiz bir ortamda ziyaretlerini tamamlamaları, hemşerilerimizin mağdur olmamaları adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda periyodik o k yıkama, çöp konteynırı temizleme, ilaçlama, ot biçme, yol süpürme gibi çalışmalarımıza hız verdik.” denildi.

BEYAZ MASA 7/24

Yine temizlik ile ilgili sorun yaşayan vatandaşlarımızın Safranbolu Belediyesi Beyaz Masa birimine 153 nolu telefondan ulaşarak taleplerini iletebilecekleri ve derhal geri dönüşün sağlanacağı bildirildi.