Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayramlarda yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığını vurgulayan Mescier mesajında şu ifadelere yer verdi.

 “Asırlardır millet o k bizleri daha güçlü kılan, milli ve dini duygularımızın, örf ve adetlerimizin kuvvetlendiği birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Toplumsal hayatımızın temel taşlarından olan bu müstesna bayramımız umuyorum ki; evvela milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için canını feda etmiş şehitlerimizle, kahraman gazilerimizin emanetlerini bağrımıza bastığımız, kimsesiz çocuklarımızı, yaşlılarımızı unutmadığımız, koruduğumuz kolladığımız, nimetlerimizi ve sevgimizi paylaştığımız bir bayram olur.

Bu duygu ve düşüncelerle; Gönüllere hoşgörü, sevgi ve şefkatin yayıldığı; kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhunun her zaman yaşanıp yaşatılabilmesi adına Kurban Bayramı'nı kutlar; ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim” dedi.