Karabük'te FETÖ operasyonları devam ediyor. Emniyet Müdürü Tezsever ve ekibi tespit edilen isimleri bir bir gözaltına alıp adaletin karşısına getiriyor.

Bugün yapılan operasyonlar kapsamında, uzun süredir alınıp alınmayacağı konuşulan, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'un kardeşi Adnan Aksoy gözaltına alındı. 

Darbe öncesi dönemde çıkan yüksek sayıda ki tayin, darbe sonrası teşkilatta başlayan temizlik operasyonları sonrası sayısı oldukça azalmasına rağmen Karabük İl Emniyet Müdürlüğü'nün gece gündüz çalışarak, FETÖ kapsamında tespit edilen kişileri bir bir göz altına almaya devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre Emniyet Müdürü Tezsever'in  15 Temmuz'daki darbe girişiminden itibaren uzun süredir evine bile çok az gidebildiği, ekibi ile birlikte gece geç saatlere kadar mesaiye devam ettiği belirtiliyor.

Öte yandan bir kısım çevrelerde Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'un kardeşinin gözaltına alınması halinde nasıl bir tavır alacağı merak edilirken, demokrasi nöbetleri sırasında, Aksoy'un bastıra bastıra  her defasında vurguladığı, en yakınımdakiler bile olsa, bu devlete, kanun aykırı hareket eden, derhal yargılanmalı şeklindeki sözlerinin, Kardeşi Adnan Aksoy'un tutuklanması karşısında göstereceği tavra açıklık getirmektedir.