Spor Toto 1.Lig’in üçüncü haftasında Altınordu ile 1-1 berabere ka k ligdeki ilk puanını alan Kardemir Karabükspor’da Kulüp Başkanı Mehmet Aytekin basın toplantısı düzenledi.

Dün(27.08.2018) akşam saatlerinde Karabük Belediye Başkanı’nın Karabükspor’un mevcut durumu hakkında yapmış olduğu açıklama yanıt veren Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mehmet Aytekin, Vergili’nin kendisi için söylemiş olduğu sözlerini ispata davet etti.

Kongre süreci ve sonrasında da adaylık düşüncesi olmadığını söyleyen Aytekin: “Ben başkan adayı değilim. Liste yapmadım ve yapmayacağım. Bana 100 milyon lira da verseniz ben başkan olmayacağım.” dedi.

ESKİŞEHİRSPOR MAÇINA SAHAYA TAM KADRO ÇIKILABİLİR

Takımın mevcut durumu ile ilgili o k ise Aytekin: "Bir sefere mahsus değil sonuna kadar destek olunmalı. Rakamlar çok büyük. Kalıcı çözüm sağlanması lazım. Lisans sorunumuz olmasa 3 te 3 yapmıştık. İnşallah yarın lisanslar açılır da tam kadro takımı izlemek nasip olur.

Paranın yatması futbolcuların lisansları gibi işler iki saat sürüyor. Vergi Dairesi’ne borcumuzu ödüyoruz, 6-7 futbolcunun dosyaları var on ve avukatlarına para yatırıyoruz ve transfer açılıyor. Takım zaten burada. Oyuncular geldiler. Eskişehirspor maçına sahaya tam kadro çıkmamamız için hiçbir sebep yok." açıklamasını yaptı.