Ak Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve yönetimine Çelik-İş Genel merkezinde nezaket ziyaretinde bulundu.

Çelik-İş Sendikası Genel Başkan Değirmenci Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’i makamında kabul etti. Genel Başkan Değirmenci: “ Sayın vekillerimizin nazik ziyaretleri bizi memnun etmiştir, kendilerine teşekkür ediyorum. Ziyarette birçok konuda fikir alışverişinde bulunma imkânımız oldu. Bu anlamda verimli bir görüşme gerçekleştirdiğimizi söyleyebilirim.” dedi.

Niyazi Güneş de misafirperverlikleri için Genel Başkan Yunus Değirmenci’ye teşekkür etti ve sözlerine şöyle devam etti: “Cumhur Ünal vekilimizle beraber bugün Çelik-İş Sendikamıza ziyarette bulunduk. Çelik-İş Türkiye’de sendikacılığın önemli köşe taşlarından birisidir. Şehrimizde de önemli sayıda üyesi bulunmaktadır. Karabük halkı Çelik-İş sendikasını ailenin bir ferdi o k görür ve bilir. Ekim ayında sendikanın kongresi var ben şimdiden kongrenin Çelik-İş ailesine hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Cumhur Ünal da Genel Başkan Değirmenci’ye teşekkürlerini sundu. Ziyaretin verimli geçtiğini vurgulayan Ünal, “ Önemli konuları istişare etme fırsatımız oldu. Çelik-İş Sendikamız Türkiye genelinde önemli bir üyeye sahip. Bu sorumluluk ve bilinçle çalışmalarını yürütüyorlar. Ben de önümüzdeki ay gerçekleşecek olan kongrenin hayır vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ziyarete Çelik-İş Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri Bayram Altun, Recep Akyel ve Ferhan Öner eşlik etti.