Festival Komitesi tarafından ülkemizde uzun yıllar beğeni ile izlenen ‘Bizimkiler’ ve ‘Mahallenin Muhtarları’ adlı dizilerde rol almış ve belleklerimizde yer etmiş sanatçıları Korumanın Başkenti Safranbolu’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, ilçemizde dün akşam gelen sinema sanatçılarına hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

Safranbolu Belediye Başkanı ve Kaymakamı Ürkmezer’in ziyaretinden ve Safranbolu’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek görüşlerini ifade eden sanatçılar, “ Safranbolu’nun bir kültür ve sanat kenti olduğunu zaten biliyorduk. Bunu 19 yıldır aralıksız devam eden Festivalden de anlayabiliyorsunuz. Yine kültür ve sanatın iç içe olduğu bir festivale davet edilmek bizleri mutlu etti. Uzun ve meşakkatli bir süreç olan böylesi önemli ve yıllardır hiçbir aksaklığın yaşanmadığı bir festivalde başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz ” şeklinde konuştular. 

 Türk sinema ve dizilerine yıllardır emek vermiş, gönüllerde taht kurmuş sanatçılarımızı ilçemizde ağırlamaktan büyük onur duyduklarını kaydeden Ürkmezer ise ;” Davet ettiğimizde düşünmeden burada olmaktan mutluluk duyacaklarını bizlere ilettiler. Bizlerde kendilerini misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. İnşallah 19 kez kapılarını sanatseverlere açacak olan festivalimiz süresince hep birlikte güzel anlar yaşayacağız. Ben kendilerine bir kez daha Safranbolu’muza hoş geldiniz diyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Ürkmezer misafir sanatçılarla uzun süre sohbet etti.