Ölü kent Karabük'ten Demokrasi Mitingleri ile birlikte, Karabük İnsanının Birlik ve Beraberlik Alanı haline gelen kent meydanı tekrar eski haline dönmek üzere.

Yıllardır akşam havanın kararması ile karanlığa gömüldüğü söylenip duran ve ölü kent görünümü olduğu belirtilen Karabük merkezi, 15 Temmuz Darbe girişimi ile birlikte başlayan demokrasi nöbetleri sayesinde Karabük halkı KENT MEYDANI na akın etmişti. Her akşam binlerce insan bir yandan demokrasi nöbetini tutarken bir yandan dan insanların sohbet ettikleri, birbirlerini gördükleri, dostlukların ve arkadaşlıkların pekiştiği bir alan haline gelmişti. Ancak demokrasi nöbetlerinin bitiminin ardından şimdilerde eski haline dönüş yaptı. Yine in cin top oynar hale gelmeye başladı.

SAKALIMIZ YOK Kİ SÖZÜMÜZ DİNLENSİN

Demokrasi nöbetleri sırasında Belediye Başkanından yardımcılarına, bir çok daire müdürlerine, siyaset ve cemiyet eşrafından bir çok kişiye her sofbetimizde hatırlatmıştık. Bu kent insanının kaynaşımı için bu meydan önemli. Mitinglerin bitiminden sonra bu birliktelik ruhunun devam etmesi için gerekli önlem ve tedbirler alınmalı. Gerekirse dev ekranda haftada bir iki gün açık sinema gibi film oynatılabilir. Müzik dinletisi düzenlebilir, insanları alana çekebilecek çeşitli organizasyonlar mutlaka yapılabilir demiştik. 

Ancak gördük ki "haklısınız, bunu mutlaka yapmalıyız" diyenler mitinglerin bitmesi ile söz ve düşüncelerini de arka plana atıverdiler. 

DEMEK Kİ BU KENT MEYDANININ TEKRAR DOLMASI İÇİN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN TALİMAT VERMESİ GEREKLİ.!

yoksa kimsenin bir şey yapacağı yok gibi görünüyor.