Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’da Fikret Yılmaz’ın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine Levent Açıkgöz getirildi.

Karabükspor İdari Binası'nda saat 13.30 da gerçekleşen imza töreninde Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Sedat Namal kulübün mevcut durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Görevi kabul eden Açıkgöz' e teşekkür eden Namal: "Karabük’ü yöneten siyasilerden ve stklardan oluşan heyetin görev verdi ve yine verildiği zaman söylenen şartlar yerine getirilmedi. Bundan sonra da kayyuma gideceği ya da nereye gideceği noktasında net bir şey söylemek zor. Bu şartlar yine oluşmayacak demektir. Hocamızın imza töreninde karamsar tablo çizmek istemezdim ama onlar çocukluk arkadaşlarım. Onlar da takımın iyi olmadığını bilerek ve hiçbir beklentileri olmadan geldiler. Hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

Levent Açıkgöz ise: “Ben de başkanımıza teşekkür ediyorum. Fikret Hoca’dan sonra bu görevde bizi görmek istediklerini söylediler. Burası her zaman bizim yuvamızdır. Alt yapısından A Takım futbolculuğuna, Alt Yapı Sorumluluğu’ndan A Takımı’mdaki görevime kadar bize her zaman kucak olmuş ve destek olmuş bir kulüp. Kulüp çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu sıkıntılı süreçte de bizim üstüme hangi görev düşüyorsa kulübün içinde ya da dışı fark etmeksizin yapmaya çalışacağız. İnşallah bu süreçte de yardımcılarım ile beraber gereken desteği veririz.” dedi.

Sezon sonuna kadar görev yapacak olan Levent Açıkgöz'ün yardımcılıklarını Nejat Özyıldırım,Tarkan Yarar, Ufuk Karakoç yapacak

Karabükspor Levent Hoca ile ilk maçına 16 Eylül Pazar günü saat 17.00'de Osmanlıspor ile çıkacak.