Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Asfalt Şantiye Şefliği tarafından okul bahçelerinde asfalt serme çalışması yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “Geçtiğimiz yıl Safranbolu’da bulunan okullarımızın hemen hemen tamamının bahçesinde asfalt, oyun alanı, spor sahaları, peyzaj gibi çalışmaları tamamlandı. Bu yıl yine talepler doğrultusunda bu tür çalışmaları sürdürüyoruz.” denildi.  

Konu ile ilgili bir açıklama yapan ve çalışmaları yerinde inceleyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ise, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Okul İdareleri tarafından kendilerine bildirilen aksaklıkları giderme anlamında çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Kaymakamlık ve Belediye o k eğitime oldukça önem verdiklerinin altını çizen Ürkmezer: “ Çocuklar bizim geleceğimiz, onların çok daha iyi ve sağlıklı koşullarda eğitim almalarını sağlamak ta bizlerin görevi. Bu amaçla çocuklarımızın geleceği ile ilgili projelerimizin yanı sıra günün büyük bir bölümünü geçirdikleri okullarında da yine onların spor yapma, oyun oynama gibi faaliyetlerini daha güzel koşullarda gerçekleştirmeleri için eğitim öğretim dönemi başlamadan okul bahçelerimizin asfaltlarını yeniliyoruz. Bu bağlamda oyun alanı, bahçe peyzajı, spor sahaları ile ilgili gelecek talepleri değerlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.