Kardemir Karabükspor Hasan Doğan Tesisleri’nde gerçekleştirdiği idmanla Ümraniyespor maçı hazırlıklarına devam etti.

Dün oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur mücadelesinde evinde Körfez Spor Kulübü’nü 3-0’lık skorla mağlup eden Kardemir Karabükspor hafta sonu evinde oynayacağı Ümraniyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sabah saatlerinde gerçekleştirdiği idmanla devam ettirdi.

Antrenman öncesinde açıklama yapan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz hem kupa ZTK maçı hem de bu hafta sonu ligde oynayacakları Ümraniyespor maçı ile ilgili: “Çocuklarımız körfez karşısında güzel bir galibiyet aldılar. Körfez Spor Kulübü’de bizler gibi zorlu süreçten geçiyor. Allah onların da yardımcısı olsun. Onlar da bizim gibi genç bir ekiple mücadele ettiler. En azından kendi seviyemizi görmek anlamında, çocukların ne kadar aşama kaydettiğini görmek adına iyi bir maç oldu. Bu maçın önemli kısmı skor anlamında galip gelmemiz. Eksiklerimiz hep söylediğimiz gibi yine var. Kupa maçında kendimize denk bir takımla mücadele ederken hafta sonunda Spor Toto 1.Lig’in tecrübeli bir ekibiyle maç yapacağız. O maç öncesinde de çok güzel bir moral oldu. Bugünden itibaren Ümraniyespor ile ilgili çalışmalarımızı yapıp Cumartesi gününe kadar en iyi şekilde hazırlanacağız. Çocuklarımıza destek olunduğu zaman, moral motivasyonlarının arttığı zaman onların çok daha iyi olacağını düşünüyorum.” dedi.

Kongre sürecine de değinen Açıkgöz: “Önümüzde bir de kongre sürecimiz var. İnşallah onun neticesi de olumlu olursa önümüzdeki hafta daha güzel ve daha mutlu bakabiliriz diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Antrenman sonunda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Karabük Başkanı İhsan Çevik, Genel Sekreter Ahmet Işık ve Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Özcan, Metin Güney, Rasim Cebeci ve Sezai Altın takımımıza baklava ikramında bulunarak Ümraniyespor müsabakasında başarılar dilediler.