Karabükspor’da yarın (29.09.2018) yapılması beklenen Olağanüstü Genel Kurul iptal edildi.

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un Kulüp Başkanı Sedat Namal bir basın toplantısı düzenledi. Kulübün idari binasında saat 16.00’ da ki basın toplantısına birçok basın mensubu katılım gösterdi.

Kulübün idari durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Karabükspor Kulüp Başkanı Sedat Namal, yarın (29.09.2018) gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurul’un iptal edildiğini ve Yönetim Kurulu o k böyle bir karara yetkilerinin olduğunu dile getirdi.

Başkan Sedat Namal: “Son ana kadar konjonktürü izledik. Konjonktürü takip edenleri izledik. Amaçların ve hedeflerin ne olduğunu inceledik. Yönetimdeki arkadaşlarla bir karar aldık. Yarın ki kongremizi iptal ettik. Mevcut yönetim görevine devam edecektir.” dedi.

Kulüp başkanlığı görevinden de ayrılacağını ifade eden Namal: “Pazartesi, Salı ya da Çarşamba gibi net bir gün veremiyorum ama kulüp başkanlığından ayrılacağım. Dernekler Kanunu’na göre yönetilen bir takım olduğu için tüzük çerçevesinde arkadaşlarımızdan biri göreve devam edecek. Takım deplasman gidecek. Kulüp iaşe faaliyetleri devam edecek. Karabükspor’a bir zarar vermemek için bu kararı aldık. İnşallah hayırlısı olur.” ifadelerini kullandı.

Dernekler Kanunu’na göre göre Asbaşkanlardan biri göreve devam edebiliyor. Bu ismin ise Mehmet Yüksel olduğu açıklandı. Kardemir Karabükspor’da Sedat Namal’dan sonra Kulüp Başkanı Mehmet Yüksel olacak.