Karabüklüler Vakfı’nda, Başkan Niyazı Güneş ve Başkan Vekili Cumhur Ünal’ın Milletvekili seçilmesi nedeni ile Olağanüstü Genel Kurul kararı alınmasının ardından yönetim kurulu Perşembe günü yapılan seçimle değişti.

Vakıf merkezinde Divan Başkalığını Eski Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin beyin yaptığı  “Olağanüstü Genel Kurul” toplantısında Vakıf Başkanlığı’na Nizamettin Yücel seçildi.

YÜCEL; “BURASI KARABÜK’ÜMÜZÜN EN ÖNEMLİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜDÜR"

Karabüklüler Vakfı Başkanı Nizamettin Yücel, yaptığı konuşmada geçmiş dönemde görev yapan yönetim kuruluna ve Başkanı Niyazi Güneş’e yaptıkları çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başladı,

Yücel: "Hemşerilerimizi bilgilendirmek isterim ki;  Karabüklüler Vakfı, güçlü ve kucaklayıcı bir Vakıf olmuştur ve bunu artırarak yoluna devam edecektir. Bunu herkesin bilmesini isterim. Yönetim Kurulu'na baktığımız zaman çok deneyimli bir kuruldur. Vakfımız belli prensiplerle yürüyen,  gayesi sadece vakfımız senedinde belirtilen amaçlar doğrultusunda hizmet olan, siyaset üstü bir vakıftır. O anlamda hiç kimsenin kuşkusu olmasın vakfımızın genel prensipleri doğrultusunda yönetim anlayışımızın olacağını hepinizin bilmesini isterim." 

"KARABÜKLÜLER VAKFI ÖNEMLİ PROJELER GERÇEKLEŞTİRECEKTİR"

"Dün olduğu gibi bugün de ekibimizle birlikte Vakfımızı daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Tüm çalışma arkadaşlarıma bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. İnanıyorum ki yönetimimizce önemli projeler hayata geçirilecektir, genel kurulumuzun memleketimize, hemşerilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Mütevelli Heyeti’mize bizlere göstermiş oldukları güven ve destek için teşekkür ederim." diyerek sözlerini tamamladı.

İŞTE YENİ YÖNETİM:

Mütevelli Heyet Yönetimi:

Mehmet Ali Şahin- Başkan

Niyazi Güneş - Başkan Yardımcısı

Mehmet Ceylan- Genel Sekreter

 

Yönetim Kurulu:

Nizamettin Yücel - Başkan

Cahit Korkmaz - Başkan Vekili

Cem Gündoğdu- Genel Sekreter

Gürkan Özcan-Mali Sekreter

Osman Kahveci

Hasan İpek

Özer Kontoğlu

 

Denetim Kurulu:

Muharrem Akkaya- Başkan

Osman Özer Özkan

İsmail Hakkı Demir